Ylä- ja alamäet kuuluvat elämään, sillä tasaista tietä kulkemalla ei pääse kovin korkealle.

torstai 25. heinäkuuta 2013

Tulokset.

Heinäkuu on edennyt huimaa vauhtia ja 15.7 saapuivat myös yliopiston tulokset. Sitä päivää odotettiin kuin kuuta nousevaa mutta pettymyshän sieltä tuli... Aamulla klo 9.00 olin valmiina netissä kun tulokset julkaistiin, mutta nimeäni ei ollut hyväksyttyjen listassa. Petyin kyllä, mutta jotenkin en vain uskonut sitä. Samana päivänä tuli kirje että olen varasijalla 22. Ei siinä voinut muuta kuin niellä tappionsa. En halunnut herätellä edes toiveita että voisin enää päästä niin kaukaa sisään. Lisäksi vielä nolotti kun kaikki sukulaiset olivat viikonloppuna kakkos yo-juhlissani kertoneet pitävänsä peukkuja ja joka suunnalta vain kuului "kyllä sinä sinne pääset". Kyllä harmitti. Ei siinä auttanut muu kuin alkaa lähettelemään pettyneitä viestejä sukulaisille, facebookiin en kuitenkaan tohtinut mitään kirjoitella.


Sitten kului pari päivää. 18.7 klo 11.16 heräsin kun tuntematon numero soittaa. Hmmh.. mikäs tämä? joku työpaikkako? Ei, vaan yliopistolta: "on tullut niin paljon peruutuksia, että sinä pääset sisään" Mitä?! Ihanko totta?! Jes! Ja niin sitä meikäläinen lähteekin syksyllä yliopistoon. Kyllä tää tyttö on nyt iloinen! Aihetta ylpeyteenkin löytyy, sillä en käynyt mitään valmennuskursseja vaikka kaikki niitä tuputtivatkin. Pääsin sisään ihan omien avojeni ja kovan työn ansiosta. Nyt on sitte taas seuraavat kolme vuotta selvillä :) Olen niin innoissani tulevasta syksystä! Olen jo tutustunut kursseihin joita tulen opiskelemaan ja mahdollisiin sivuaineisiinkin! Musta tulee opiskelija :) Tutustumisviikko alkaa 26.8. En malta odottaa!

Viime vkl teimme Je:n kanssa pienen pyöräretken. Poljimme Je:n mökille ja takaisin, yhteensä kilometrejä kertyi n. 120km. Kuvatkin ovat matkan varrelta. Matka oli mukava, vaikka säät eivät oikein suosineetkaan. Huomenna lähdemmekin sitten yks kaks Tallinnaan! Matka varattiin eilen ja huomenna illalla lähdetään :) Matka on Je:n synttärilahja minulle :) Elokuussa olisi vielä tarkoitus lähteä myös pienelle road tripille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä ei ole ruusuilla tanssimista. Ainakaan joka hetki.
Jokaisen elämässä tulee ylä-ja alamäkiä, mutta tosiasia on,
että tasaista tietä kulkemalla ei pääse kovin korkealle.